Braseria Passadís, l'epicentre de la calçotada a Tarragona

Per 29,90 euros (IVA no inclòs), els clients gaudiran d'un àpat molt complet

19 mayo 2017 20:21 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ja és tradició que, en arribar la temporada de calçots, Braseria Passadís de Tarragona esdevingui el lloc escollit per tantíssima gent de la ciutat o la que, per qualsevol motiu, es desplaça a la capital, per qüestions laborals, gestions o simple visita turística.

Això vol dir que tots i cadascun dels dies de la setmana és possible assaborir les excel·lències de la típica calçotada i de la gastronomia mediterrània, que elabora aquest restaurant situat al mateix centre de Tarragona, amb molts i exitosos anys de trajectòria.

Per comentar els atractius gastronòmics de l’establiment, ho fem començant per l’autèntica calçotada de Passadís, no en va el calçot, rei de la festa, es cou com manen els cànons: amb foc viu a la barbacoa de la terrassa, de manera que el comensal pot gaudir del moment de la cocció, i fer boca amb la incomparable flaire que desprenen els calçots. Aquests són servits a taula acompanyats d’un seguici de brasa, en el qual desfilen la botifarra, llonganissa de Valls, xai amb patates i carxofes, crema catalana, carquinyolis amb moscatell, aigua, vi, cava i cafè amb xopet inclòs. Com es pot comprovar, una calçotada d’allò més completa, amb productes de qualitat i de proximitat, tot plegat per 29,90 euros (IVA no inclòs).

L'àpat se serveix a taula i els calçots van acompanyats amb viandes d'excel.lent qualitat

Però com ja és prou conegut de la fidel clientela de Braseria Passadís, el restaurant ofereix moltes altres i bones opcions gastronòmiques configurades en uns interessants menús (preus IVA no inclòs) que cal recordar i donar a conèixer per a qui encara no els hagi degustat. El menú diari, per 10,95 euros, és a triar un dels sis primers plats, i un de cinc segons, amb postres i beguda, on trobarem la suculenta escudella de pagès, pasta, xurrasco, xai o peix, entre d’altres.

Especial protagonisme té el menú d’arrossos, de dimarts a divendres al migdia: arròs negre, caldós, de muntanya, de crancs... precedits d’un entrant, al preu de 14,90 euros.

Els menús de cap de setmana són pensats per gaudir en família i entre amics, en perfecte equilibri de qualitat-preu. Menú de 17,50 euros per persona, de dos plats, postres i beguda, on trobem amanida de pernil d’ànec, cassoleta de callos, escudella, llobarro, llom de lluç, peus de porc, llosa amb xurrasco, per posar alguns exemples. També és possible accedir diàriament als arrossos creatius Passadís (18,50 euros), menú que permet també optar per la fideuà del Delta amb all i oli.

La professionalitat, i el tracte amable de cara al client, en un marc incomparable que traspua història i tradició, és el segell identitari de Braseria Passadís.

Comentarios
Multimedia Diari