Cel molt ennuvolat per dissabte

Les temperatures màximes baixaran lleugerament a la demarcació

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel molt ennuvolat en conjunt, amb el creixement de nuvolades al centre del dia al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral. Al final de la jornada la nuvolositat minvarà d'oest a est i quedarà restringida al vessant nord del Pirineu i a punts del sector central del litoral, on es mantindrà cobert o molt ennuvolat.

S'esperen pluges al sector central del litoral i prelitoral i al quadrant nord-est del país. Les precipitacions seran d'intensitat feble o moderada, si bé localment seran fortes, i podran anar acompanyades de tempesta. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general i puntualment abundants.

Les temperatures mínimes seran similars a les del dia anterior, mentre que les màximes baixaran lleugerament. Les mínimes es mouran entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. Les màximes arribaran a valors d'entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC al Prepirineu i al quadrant nord-est, i entre 23 i 28 ºC a la resta.

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts al principi i al final del dia. A l'extrem sud bufarà mestral fins a primera hora de la tarda, entre fluix i moderat amb cops forts. A la resta del país bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest fins a migdia a la meitat oest.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari