Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cel molt ennuvolat per dissabte

Les temperatures màximes baixaran lleugerament a la demarcació

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel molt ennuvolat en conjunt, amb el creixement de nuvolades al centre del dia al quadrant nord-est i al sector central del litoral i prelitoral. Al final de la jornada la nuvolositat minvarà d'oest a est i quedarà restringida al vessant nord del Pirineu i a punts del sector central del litoral, on es mantindrà cobert o molt ennuvolat.

S'esperen pluges al sector central del litoral i prelitoral i al quadrant nord-est del país. Les precipitacions seran d'intensitat feble o moderada, si bé localment seran fortes, i podran anar acompanyades de tempesta. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general i puntualment abundants.

Les temperatures mínimes seran similars a les del dia anterior, mentre que les màximes baixaran lleugerament. Les mínimes es mouran entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. Les màximes arribaran a valors d'entre 18 i 23 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC al Prepirineu i al quadrant nord-est, i entre 23 i 28 ºC a la resta.

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, amb cops forts al principi i al final del dia. A l'extrem sud bufarà mestral fins a primera hora de la tarda, entre fluix i moderat amb cops forts. A la resta del país bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest fins a migdia a la meitat oest.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También