Continua el bon temps

Temperatures entre els 31 i els 36 graus a la demarcació

19 mayo 2017 22:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

De matinada hi haurà el cel entre mig i molt ennuvolat a la meitat nord del territori. A primeres hores del matí la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya del terç nord que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A més, al principi i final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral central i sud.

De matinada són possibles ruixats a punts de la meitat est. A la tarda s'esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu i a la meitat est. Les precipitacions seran poc abundants d'intensitat entre feble i moderada, i acompanyades localment de tempesta i calamarsa. Puntualment les precipitacions seran fortes i deixaran acumulacions abundants.

Les temperaturas seran lleugerament més baixes. Les temperatures mínimes oscil·laran entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 16 i 21 ºC a la resta del territori. Les màximes oscil·laran entre els 25 i 30 ºC al Pirineu, entre els 27 i 32 ºC al litoral, i entre els 31 i 36 ºC a la resta del territori.

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable i progressivament al llarg del matí s'imposarà el component sud d'intensitat entre feble i moderada. També bufarà tramuntana a l'Empordà entre fluixa i moderada, amb algun cop fort a l'inici i al final del dia. A la nit el vent tornarà a quedar fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari