Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Continuen les ventades

El vent serà el protagonista de la jornada. Al litoral i prelitoral s´anirà reforçant durant el matí i a la tarda serà quan tinguem el vent més reforçat amb cops forts. A cotes elevades de l´interior també bufarà amb força sobretot al Pirineu on els cops molt forts es donaran durant tota la jornada

Redacció

Whatsapp
https://www.youtube.com/embed/VNMTmNlv1vQ

https://www.youtube.com/embed/VNMTmNlv1vQ

La nuvolositat tendirà a minvar fins a quedar serè o poc ennuvolat, tret del vessant sud del Pirineu occidental on continuarà mig o puntualment molt ennuvolat. De nou, a partir del vespre, augmentaran els núvols pel terç oest i localment a l'extrem nord-est del país.

S'esperen ruixats intermitents al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental. Seran d'intensitat feble o localment moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació, si bé localment seran puntualment abundants al vessant sud del Pirineu occidental.

Les màximes pujaran lleugerament o localment moderadament. Arribaran a valors d'entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, puntualment més altes al vessant nord del Pirineu, entre els 23 i 28 ºC al Prepirineu, entre els 29 i 34 ºC a les terres de l'Ebre i a l'extrem nord-est, i entre els 26 i 31 ºC a la resta.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También