Degustacions, ioga i productes rebaixats a la ganga food night

Montblanc. Vint-i-quatre establiments de la vila van sortir ahir al carrer per vendre els seus estocs. La festa es va allargar fins a la mitjanit 

25 agosto 2019 17:04 | Actualizado a 25 agosto 2019 17:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Passejar pels carrers de Montblanc i comprar productes rebaixats, o degustar algun aliment fins a la mitjanit. Això és el que es va poder fer ahir a la segona edició de la Ganga Food Night. Vint-i-quatre establiments comercials de diferents sectors, van sortir al carrer per vendre productes a preus molt rebaixats. Al carrer Major hi havia uns cartells lluminosos on es podia llegir el nom de l’esdeveniment.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM), entitat organitzadora de l’esdeveniment, Montse Guinovart va explicar ahir que «l’objectiu és fidelitzar el client de Montblanc o de la comarca». De fet, des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc durant l’any organitzen diferents campanyes. L’oferta gastronòmica va anar a càrrec de vuit establiments, que oferien menjars preparats per ells, acompanyats de vins i cava de la comarca. 

«És una bona iniciativa i està molt bé que facin això a Montblanc. L’any passat no vaig poder venir, però l’any que ve repetiré», deia una veïna de Montblanc mentre menjava un plat de fideuada acompanyat d’una copa de vi blanc. La Ganga Food Night va començar a dos quarts de sis de la tarda, amb un espai decorat i amb més zones per asseure’s a gaudir de les degustacions. A partir de les set de la tarda, la gent va començar a sortir al carrer i comprar algun producte rebaixat. La festa va estar en marxa fins a la mitjanit. A la tarda un DJ punxava música, i a la nit el grup de jazz i versions Big Ones amb la col·laboració de Sara Hernàndez va tocar en directe. Una altra de les novetats d’enguany era una sessió de ioga gratuïta, oferta per Yoga’n’Sun. Va tenir lloc a les set de la tarda dins l’església de Sant Francesc. Minuts abans de les set de la tarda, els participants es dirigien a l’església de Sant Francesc equipats per la classe de ioga. «Teníem ganes de fer alguna activitat, i ens hem animat a venir», deia una veïna de Valls just abans de començar la classe de ioga. «És també una gran ocasió per veure i compartir estona amb els nostres clients habituals, en un ambient diferent i distès. Un altre objectiu destacat és vendre els estocs de productes de primera qualitat, aquí a preus rebaixadíssims».

A més, hi havia dues entitats on tenien un estand informatiu per explicar la tasca que realitzen: Gat i Gos i La Casa dels Xuklis. Centenars de veïnes i veïns de Montblanc van assistir a la segona edició de la Ganga Food Night.

Un dels objectius de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc és consolidar l’esdeveniment i repetir els pròxims anys.

Un any de la targeta Tot Vila
L’any passat a Montblanc van presentar la targeta Tot Vila. La Unió de Botiguers i Comerciants ha repartit 2.600 targetes. La targeta Tot Vila permet als clients dels establiments comercials i dels serveis adherits obtenir euros virtuals per la seva compra, que es carreguen al saldo personal de cada comerç. Aquests diners acumulats es poden descomptar en futures compres al mateix comerç. En aquest primer any s’han generat 29.000 euros virtuals. «Estem molt contents de l’èxit que ha tingut la targeta», afirma la presidenta de la Unió de Botiguers de Montblanc, Montse Guinovart. 

Comentarios
Multimedia Diari