Detenen una dona a Cerdanyola del Vallès per deixar el seu nadó i un gos al cotxe per anar a la discoteca

El menor es trobava sol a l´interior del vehicle, sense calefacció i amb un gos sense morrió

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 14 de gener a la matinada una dona de 34 anys per deixar sol el seu nadó al cotxe per anar a la discoteca a Cerdanyola del Vallès. Els agents es trobaven efectuant un control molt a prop del local passada la mitjanit i van identificar una furgoneta en què hi viatjava la dona, propietària del vehicle, un amic, el nadó i un gos de la raça bòxer. La conductora, de nacionalitat alemanya i veïna de Barcelona, els va explicar que havia anat a portar un pastís a uns amics que es trobaven a un local molt proper on la policia catalana estava efectuant un control passada la mitjanit. Una hora i mitja més tard, però, van veure la furgoneta aparcada i van localitzar el menor dormint en un bressol tapat amb diverses mantes, en condicions higièniques inadequades, sense calefacció i en companyia del gos sense morrió.

En un primer moment, els agents van intentar obrir el cotxe on hi havia el nadó davant les baixes temperatures del moment. Poc després, van contactar amb un client de la discoteca que els va confirmar que la dona estava a l’interior i va anar a buscar-la. La dona va reconèixer que el seu nadó es trobava a l’interior dormint del bressol i va obrir el vehicle.

Després de practicar-li la prova d’alcoholèmia, la mare del menor va donar una taxa de 0,23 mg/l i va ser traslladada a la comissaria, mentre que el menor va passar a càrrec de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). La dona està acusada d’un presumpte delicte d’abandonament de menor d’edat i va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

 

Comentarios
Multimedia Diari