Dia més solejat amb les temperatures una mica més altes

Al llarg del matí s'anirà trencant la nuvolositat fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de migdia

19 mayo 2017 22:09 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Al llarg del matí s'anirà trencant la nuvolositat fins a quedar serè o poc ennuvolat a partir de migdia, amb la circulació de núvols alts i prims durant la tarda. Tot i això, entre mig matí i mitja tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i del prelitoral. A banda, al vessant nord del Pirineu restarà molt ennuvolat o cobert al llarg del dia.

Temperatures

Les màximes seran lleugerament més baixes, si bé a punts del Pirineu i de les terres de l'Ebre seran lleugerament més altes. Oscil·laran entre els 20 i 25 ºC al Pirineu, entre els 26 i 31 ºC a la resta, puntualment més altes a l'interior de les terres de l'Ebre.

Pluja

Durant les primeres hores del matí és probable algun ruixat aïllat a l'extrem sud de Catalunya. A partir de mig matí, descarregaran alguns ruixats locals a punts de muntanya de la meitat est i resta del sector central del prelitoral i en són possibles al camp de Tarragona. Seran entre febles i moderats, si bé localment és possible que siguin forts i vagin acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats minses o localment poc abundants. Al vessant nord del Pirineu s'espera algun plugim feble i aïllat, sobretot fins a la tarda.

Vent

Vent fluix i de direcció variable, si bé s'anirà imposant la tramuntana a la Costa Brava on bufarà amb cops forts al llarg del dia, i el mestral a les terres de l'Ebre i sud del camp de Tarragona fins a migdia. A la meitat est i resta del litoral i prelitoral s'imposarà el component sud i est entre fluix i moderat, mentre que a la meitat oest bufarà el component oest fluix amb cops moderats.

 

Comentarios
Multimedia Diari