Dow Ibèrica és una de les 50 millors empreses per a treballar a Espanya

Great Place to Work atorga a Dow la 6ena posició entre les empreses de 500 a 1000 empleats

19 mayo 2017 15:45 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dow Ibèrica ha estat seleccionada entre les 50 Millors Empreses per a Treballar a Espanya pel Great Place to Work®, referent internacional en consultoria d’investigació i gestió de RR.HH., després d’analitzar l’opinió d’un total de 385.023 empleats de 308 empreses de dimensions i sectors diversos. Així mateix, Dow ha assolit la 6ena posició a la categoria de 500 a 1000 empleats. Aquesta és la quarta vegada que Dow Ibèrica participa en aquest projecte, però és el primer any que Dow AgroSciences Ibérica (DAS) forma part d’ell.

El llistat de las 50 empreses espanyoles que formen part de la llista Best Workplaces España 2017 va ser desvelada el dia 30 de març per Great Place to Work® en la seva cerimònia d’entrega de premis a Madrid, sota el paraigües del seu quinze aniversari des de la seva creació.

“Aquest és un gran reconeixement que ens acredita com el que som, una Gran Empresa per a Treballar a Espanya, i el seu prestigi no és només nacional si no que traspassa fronteres”, declara Anton Valero, General Manager de Dow Chemical Ibèrica. “Són els nostres empleats els que fan gran Dow i la seva participació a l’enquesta ha sigut decisiva per a aconseguir aquesta important fita que ens col·loca entre les 50 millors empreses de Espanya”, afegeix Jaume Sariol, Director del Complex Industrial de Dow Chemical a Tarragona i Director d’Operacions de Dow Ibèrica.

Amb presència a la península ibèrica des de 1960, Dow Espanya compta amb 731 empleats repartits en les seves localitzacions: seu central i oficina de ventes a Madrid (96 empleats), i 3 centres situats a Tarragona (617 empleats), a Ribaforada i a Tudela, ambdós a Navarra, (18 empleats). A Tarragona es troben la Fàbrica d’Olefines o Complex Nord (planta d’Octé i el Cracker d’Etilé), ubicats a La Pobla de Mafumet, i les plantes de Derivats d’Etilè o Complex Sur, situat a La Canonja. Durant la seva trajectòria, Dow a Espanya s’ha anat consolidant com un dels eixos fonamentals de la Companyia a Europa per la seva competitivitat, la seva capacitat de generar talent, els seus productes d’especialització i els seus Centres d’Investigació i Desenvolupament que avui són referències mundials.

A la categoria de 500 a 1.000 empleats destaquen (en ordre d’aparició): Mars; AbbVie; Janssen; MEDTRONIC IBÉRICA S.A.; Quintiles IMS; DOW IBÉRICA; Grupo DKV Seguros; REALE SEGUROS; CBRE; 3M España y GE Healthcare.

 

Segons Great Place to Work®, les 50 Millors Empreses per a Treballar a Espanya el 2017 tenen en comú aspectes com la disposició de premis i pràctiques per a reconèixer esforços extraordinaris dels seus empleats, horari flexible i mesures de teletreball, ajudes a la formació y un codi de conducta per a combatre la discriminació per sexo, edat, orientació sexual i religió, entre altres.

 

Comentarios
Multimedia Diari