El millor seguiment del Concurs de Castells, al 'Diari'

La pàgina web del Diari ha plantejat un seguiment en temps real de la cita, amb cròniques i informacions que s´aniran actualitzant conforme vagi avançant la jornada

19 mayo 2017 17:59 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Diari de Tarragona seguirà sent, una vegada més, la millor manera d’estar informat de tot allò que passi al Concurs de Castells de Tarragona. Aquesta vegada, a més, amb una ambiciosa aposta digital que permetrà estar puntualment informat al minut de cada detall d’allò que estigui passant a la Tarraco Arena Plaça.

La pàgina web del Diari ha plantejat un seguiment en temps real de la cita, amb cròniques i informacions que s’aniran actualitzant conforme vagi avançant la jornada, de manera que l’afeccionat podrà, en qualsevol instant, conèixer al detall què ha passat fins aquell moment al Concurs. A més, s’aniran publicant informacions específiques respecte de colles o castells puntuals que, pel seu valor històric o per la seva influència en la competició, tinguin un interès especial. Tot plegat es complementarà, a més, amb la retransmissió amb imatges en directe, mitjançant el perfil de Facebook del Diari, dels principals castells que s’intentin a l’antiga plaça de braus tarragonina. Amés, des del perfil de Twitter s’aniran publicant les novetats minut a minut i s’aniran enllaçant els continguts que s’actualitzin al web.

Tot plegat com a afegit a allò que, una edició més, tornarà a fer el Diari:el millor desplegament informatiu i gràfic en la seva edició en paper de l’endemà, amb 16 pàgines.

Comentarios
Multimedia Diari