Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El millor seguiment del Concurs de Castells, al 'Diari'

La pàgina web del Diari ha plantejat un seguiment en temps real de la cita, amb cròniques i informacions que s´aniran actualitzant conforme vagi avançant la jornada

Redacció

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Concurs de Castells, en 2014

Imatge d'arxiu del Concurs de Castells, en 2014

El Diari de Tarragona seguirà sent, una vegada més, la millor manera d’estar informat de tot allò que passi al Concurs de Castells de Tarragona. Aquesta vegada, a més, amb una ambiciosa aposta digital que permetrà estar puntualment informat al minut de cada detall d’allò que estigui passant a la Tarraco Arena Plaça.

La pàgina web del Diari ha plantejat un seguiment en temps real de la cita, amb cròniques i informacions que s’aniran actualitzant conforme vagi avançant la jornada, de manera que l’afeccionat podrà, en qualsevol instant, conèixer al detall què ha passat fins aquell moment al Concurs. A més, s’aniran publicant informacions específiques respecte de colles o castells puntuals que, pel seu valor històric o per la seva influència en la competició, tinguin un interès especial. Tot plegat es complementarà, a més, amb la retransmissió amb imatges en directe, mitjançant el perfil de Facebook del Diari, dels principals castells que s’intentin a l’antiga plaça de braus tarragonina. Amés, des del perfil de Twitter s’aniran publicant les novetats minut a minut i s’aniran enllaçant els continguts que s’actualitzin al web.

Tot plegat com a afegit a allò que, una edició més, tornarà a fer el Diari:el millor desplegament informatiu i gràfic en la seva edició en paper de l’endemà, amb 16 pàgines.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También