El president dels Xiquets de Serrallo surt d'Urgències i està en bon estat de salut

El món casteller ha quedat consternat i les colles del Serrallo i de Gavà estan especialment afectades

19 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 13:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El president de la colla castellera Xiquets del Serrallo, Lluís Monfort, es troba en bon estat de salut i ja ha estat donat d'alta, després de passar mig dia ingressat al servei d'Urgències de l'Hospital de Santa Tecla per culpa del tràgic accident que aquest matí ha provocat la mort d'un membre dels Castellers de Gavà i un altre ferit de la mateixa colla. El món casteller ha quedat consternat i les colles del Serrallo i de Gavà estan especialment afectades. 

L'accident mortal d'aquest matí ha tingut lloc a l'Estació Marítima del Port de Tarragona, on fins ara assajava la colla castellera Xiquets del Serrallo. Una ambulància del SEM l'ha evacuat a l'Hospital de Santa Tecla, on ha quedat en observació en un box. En un principi les lesions no semblaven greus però se li ha fet un TAC per sortir de dubtes, ja que què té un trau al cap.

L'altre ferit és el president dels Castellers de Gavà, Carles Artola, que ha quedat ingressat a l'Hospital Joan XXIII. En principi, no es temia per la seva vida, però estava més greu que el president dels Xiquets del Serrallo. 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, a través del seu compte de Facebook, ha fet arribar una nota de solidaritat: "Trist i consternat pel greu accident que s'ha produït al Tinglado num 4 del moll de costa. La meva solidaritat i el meu suport a tots els membres de la Colla Xiquets del Serrallo, i als seus familiars i amics". Per la seva banda, el conseller de Cultura, Santi Vila, ha expressat "profunda tristesa" a les xarxes socials en conèixer l'accident.

 

Comentarios
Multimedia Diari