Els afectats per la incidència de l'alta velocitat es despatxen a Twitter

L'exministre Miguel Sebastián ha estat un dels afectats per la situació i així ho ha tuitejat: "Info: 0. Alternatives: 0. Disculpes: 0. Cafè: 2 euros. Gràcies, Renfe".

19 mayo 2017 21:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La via d'escapament de molts dels viatgers afectats per la incidència dels trens d'alta velocitat, que s'ha produït cap a les set del matí d'avui a Catalunya, ha estat twitter, on s'han despatxat a gust criticant la falta d'informació facilitada per Renfe.

Així, Rubén ha escrit que "a aquest pas, els viatgers de Renfe hauran d'empènyer els trens per arribar al seu destí"; i Àlex F. Cardenete assegura que "aquesta és la pitjor gestió d'una crisi que he vist mai. Gent s'amuntega a Tarragona i no donen solució".

L'exministre Miguel Sebastián ha estat també un dels afectats per aquesta situació, i així ho ha tuitejat: "Tancats a Atocha a l'AVE Madrid-Barcelona ja prop de dues hores. Info: 0. Alternatives: 0. Disculpes: 0. Cafè: 2 euros. Gràcies, Renfe".

Les queixes per twitter han circulat durant tot el matí i molts afectats tancats als trens que han hagut de parar-se enmig del no res han conegut què passava a través d'aquesta xarxa social, després que Renfe indiqués que havien d'aturar el tren "per causes alienes a la companyia".

Els viatgers han començat a escriure tuits explicant on eren i queixant-se de la falta d'informació sobre el suposat robatori de cable de fibra òptica.

També ha estat molt comentat en aquesta xarxa que el president de Renfe, Pablo Vázquez, ha estat una de les víctimes de la incidència i s'ha trobat atrapat en un tren d'alta velocitat, a Saragossa.

Pel que sembla, Vázquez ha assumit la tasca d'informar els seus companys de trajecte i ha parlat per megafonia, intentant tranquil·litzar-los.

Un altre cas ha estat el del matrimoni de jubilats Andrés i Rosario, que, després de més de quatre hores a l'Estació de Sants de Barcelona, han relatat que "estem farts de la desinformació. No sabem quan podrem agafar el tren cap a Màlaga".

El seu bitllet deia que havien de sortir de Barcelona a les 08:30 hores, però poc abans de les dotze encara eren a l'estació a l'espera de conèixer a quina hora podrien viatjar a la seva terra natal, on els esperen els seus familiars.

Ana Belén, mare de dos nens de 3 anys i 3 mesos, havia de viatjar amb els seus fills a Còrdova des de Barcelona a primera hora del matí d'avui però al migdia no sabia si tenia plaça en algun tren.

"El meu marit ha anat a preguntar si teníem prioritat per pujar als autobusos pels nens, però ens han dit que no", ha explicat amb cara de cansament, atenent el seu fill petit, també esgotat d'esperar i fer múltiples cues a Sants.

I és que abans que s'aconseguís solucionar el tall del cable de fibra òptica i es restablís la circulació de trens, els viatgers de l'AVE estaven a punt de ser traslladats als seus destins en quinze autobusos que havia habilitat Renfe.

"Però es veu que no els ha donat temps o no sé, perquè després de fer-nos sortir al carrer i amuntegar-nos davant dels autobusos, sense ordre ni concert, ens han dit que tornéssim a l'estació", ha explicat el jubilat Andrés. EFE

 

Comentarios
Multimedia Diari