Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els funcionaris recuperen els dies de vacances per antiguitat

Els sindicats també volen abordar la convocatòria de noves oposicions, la necessitat de reduir la temporalitat i establir un calendari també per a la devolució de les pagues retallades el 2013 i 2014

Agencias

Whatsapp
Concentració de metges i infermeres davant del Palau de la Generalitat el mes de maig passat. FOTO: ACN

Concentració de metges i infermeres davant del Palau de la Generalitat el mes de maig passat. FOTO: ACN

Els treballadors públics de la Generalitat recuperaran els dies d’assumptes propis i de vacances que els corresponen per antiguitat i que es van suprimir el 2012 mitjançant un decret del Govern central.

Així ho van acordar els representants sindicals i de la Generalitat presents a la taula general de la funció pública, reunida ahir divendres a la Conselleria de Governació. Es tornaran a reunir el 7 de març per començar a negociar un calendari de devolució de la paga extraordinària retallada el 2012.

La secretària d’Administració i Funció Pública de la Generalitat, Meritxell Masó, explicà que aquestes reunions tenen l’objectiu de continuar les negociacions per al retorn de les condicions laborals perdudes durant la crisi, i recordà que l’any passat ja es van començar a tornar amb la recuperació de la paga extra suprimida des del 2012 i el retorn del 15% de sou i jornada als interins.

Ha explicat que la devolució de la paga extra retallada el 2012 haurà de fer-se de manera escalonada perquè la situació pressupostària i financera de la Generalitat «encara és difícil i complicada», i ha indicat que el més probable és que es faci durant el 2016, 2017 i el primer trimestre de 2018.

Els sindicats també volen abordar la convocatòria de noves oposicions, la necessitat de reduir la temporalitat i establir un calendari també per a la devolució de les pagues retallades el 2013 i 2014.

Temas

  • NACIONAL

Comentarios

Lea También