Els funcionaris recuperen els dies de vacances per antiguitat

Els sindicats també volen abordar la convocatòria de noves oposicions, la necessitat de reduir la temporalitat i establir un calendari també per a la devolució de les pagues retallades el 2013 i 2014

19 mayo 2017 20:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els treballadors públics de la Generalitat recuperaran els dies d’assumptes propis i de vacances que els corresponen per antiguitat i que es van suprimir el 2012 mitjançant un decret del Govern central.

Així ho van acordar els representants sindicals i de la Generalitat presents a la taula general de la funció pública, reunida ahir divendres a la Conselleria de Governació. Es tornaran a reunir el 7 de març per començar a negociar un calendari de devolució de la paga extraordinària retallada el 2012.

La secretària d’Administració i Funció Pública de la Generalitat, Meritxell Masó, explicà que aquestes reunions tenen l’objectiu de continuar les negociacions per al retorn de les condicions laborals perdudes durant la crisi, i recordà que l’any passat ja es van començar a tornar amb la recuperació de la paga extra suprimida des del 2012 i el retorn del 15% de sou i jornada als interins.

Ha explicat que la devolució de la paga extra retallada el 2012 haurà de fer-se de manera escalonada perquè la situació pressupostària i financera de la Generalitat «encara és difícil i complicada», i ha indicat que el més probable és que es faci durant el 2016, 2017 i el primer trimestre de 2018.

Els sindicats també volen abordar la convocatòria de noves oposicions, la necessitat de reduir la temporalitat i establir un calendari també per a la devolució de les pagues retallades el 2013 i 2014.

 

Comentarios
Multimedia Diari