Félix de Azúa diu que l'alcaldessa Colau hauria de fer de peixatera en una parada

'La gent deu votar borratxa', afirma l´escriptor i acadèmic

19 mayo 2017 19:47 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El filòsof, escriptor i acadèmic Félix de Azúa creu que «fa riure» que la ciutat de Barcelona tingui com a alcaldessa Ada Colau, una dona que, a parer seu, «hauria d’estar servint en una parada de peix». En una entrevista que va publicar ahir la revista Tiempo, De Azúa carrega durament contra Colau i estén les seves crítiques a Podem, fins al punt de dir que «la gent deu votar borratxa».

De Azúa, que ha manifestat públicament el seu suport a UPyD, Ciutadans i la plataforma Societat Civil Catalana, afirma que Podem «ha acceptat diners dels goril·les veneçolans i els botxins iranians» i diu no entendre «com algú els segueix fent cas». «S’imagina que haguessin rebut diners dels partits nazis alemanys o danesos? Tindrien cinc milions de vots? Segurament no. Vull creure que no», diu.

Sobre Catalunya, considera que la situació és «grotesca», perquè s’ha entrat «en la via de la irracionalitat absoluta» i «ja només importen els sentiments, no la raó». Viure ara a Catalunya «és com a Txecoslovàquia en l’època dels tancs russos», opina.

 

Definició de masclisme

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va replicar a través de Twitter. «En les futures definicions de masclisme i classisme de la RAE, el senyor Azúa podrà citar-se a si mateix. Quin honor!», va dir.

D’altra banda, Colau va demanar ahir disculpes a tots els qui es van sentir ofesos pel poema Mare Nostra que fa una reivindicació feminista imitant el parenostre i que va recitar la poeta Dolors Miquel en un acte al consistori, i expressà el seu respecte per totes les creences.

Comentarios
Multimedia Diari