Más de Noticias

Ingressen una nena d'un any per una afectació de meningitis vírica

El fet que la meningitis sigui de tipus vírica i no bacteriana ha descartat l'activació dels protocols i, per tant, cap intervenció amb medicaments ni a l'escola ni entre el seu entorn

ACN

Whatsapp
L'hospital de Sant Pau vist des de la Ronda del Guinardó de Barcelona

L'hospital de Sant Pau vist des de la Ronda del Guinardó de Barcelona

Una nena d'un any de Berga ha estat ingressada d'urgència a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona per una afectació de meningitis vírica, no contagiosa, segons han confirmat fonts del Departament de Salut.

La menor va entrar d'urgències aquest dilluns, però en aquests moments la seva evolució és favorable. De fet, la nena ja es troba a planta, segons ha explicat a l'ACN la responsable de l'Escola Vedruna de Berga, el centre on la menor és alumna. El fet que la meningitis sigui de tipus vírica i no bacteriana, com va ser el cas de la nena de nou anys de Manresa, ha descartat l'activació dels protocols i, per tant, cap intervenció amb medicaments ni a l'escola ni entre el seu entorn.

El centre ha convocat aquest dimarts al matí una reunió informativa amb els pares i mares dels alumnes per tranquil·litzar-los i tractar el cas.

Temas

Comentarios

Lea También