La Riera revalida la plaça de 9

Els Xiquets de Tarragona descarreguen novament el 3 de 9 amb folre a la Riera de Gaià, on la Joves de Valls recupera el 2 de 8 amb folre. Altafulla hi fa la clàssica de set

19 mayo 2017 22:16 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El 3 de 9 amb folre dels Xiquets de Tarragona ha estat un dels castells més destacats del cap de setmana. La colla el va descarregar dissabte a la tarda a la Riera de Gaià, que l’any passat va estrenar plaça de nou.

Els matalassers han revalidat enguany aquesta condició. A més del 3 de 9 amb folre, que van descarregar a la primera ronda, els de Roger Peiró també van completar el 5 de 8 i el 4 de 8 amb l’agulla, i van rubricar la diada completant el pilar de 6. Una actuació rodona per tancar el juliol i arribar a l’agost amb els deures fets. Els Xiquets tenen ara una setmana de descans i tornaran a plaça l’1 d’agost a la festa major de Vila-seca.

La Joves de Valls, per la seva banda, va descarregar castells de vuit a la Riera. El castell més destacat va ser el 2 de 8 amb folre, que la colla no portava a plaça des de la caiguda del Milà al maig. També van completar el 3 i el 4 de 8. Ara la colla treballarà per, de cara a Firagost, la Bisbal i Sant Fèlix, tornar-hi amb els castells de nou i superior. A la mateixa diada també hi havia els Castellers d’Altafulla, que també van completar una bona actuació amb el segon 2 de 6 el curs i el 3 i el 4 de 7.

 

Els Nens, en plena forma

També ha estat un cap de setmana important pels Nens del Vendrell. Ahir diumenge van tenir doble cita:al matí a Calafell i al vespre a Bonastre.

A poc menys d’una setmana de la festa major de Santa Anna, la colla va demostrar ahir que viu un gran moment. Al matí, els de Kevin Prados van completar una nova tripleta de vuit, la quarta de la temporada. Van obrir la diada amb el 3 de 8, després van completar el 2 de 8 folrat i van tancar l’actuació amb el 4 de 8. A la tarda, la colla hi va tornar amb els castells de vuit i va completar novament el 3 i el 4 de 8, i hi va sumar el 5 de 7, un castell que tenen ganes de pujar un pis més i que podria ser un dels objectius de la colla per Santa Anna.

Per tancar un cap de setmana rodó, els Nens van sumar un nou espadat de sis a la ronda de pilars.

A la diada de Bonastre també hi eren els Xiquets de Reus, que van descarregar el 4 de 8, el 5 de 7 i el 3 de 8.

 

Altres diades

Les celebracions de la Mare de Déu del Carme han portat castells al barri del Serrallo i a Cambrils.

Els del barri mariner van completar castells de 7 i els Xics Caleros i Vila-seca de sis. A Cambrils, la colla local va fer castells de sis, igual que els de Roquetes.

Comentarios
Multimedia Diari