Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La innocentada de Puigdemont: Traslladar la Presidència a Girona

El president de la Generalitat ha fet aquesta broma al seu Facebook per escurçar el trajecte entre la casa seva i la feina i també perquè 'troba a faltar la ciutat i els gossos'

Europa Press

Whatsapp
Foto: Facebook

Foto: Facebook

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet broma aquest dimecres amb traslladar la Conselleria de Presidència a Girona, ciutat de la qual va ser alcalde entre el 2011 i el 2016, per escurçar el trajecte entre la casa seva i la feina i també perquè "troba a faltar la ciutat i els gossos".

"Bon Dia! A partir de l'1 de gener del 2017 traslladem el Departament de la Presidència a Girona, bàsicament per escurçar el trajecte entre casa i la feina... i també perquè trobo a faltar la ciutat i els gossos", ha assegurat en un missatge que ha penjat en el seu perfil de Facebook coincidint amb el Dia dels Sants Innocents.

El president català finalitza el missatge amb una emoticona que fa l'ullet, i l'acompanya d'una fotografia de la capital gironina.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También