Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La participació cau 10 punts a Catalunya a les sis de la tarda respecte les eleccions del 20-D

A la demarcació de Barcelona ha votat un 47,1% de l'electorat, a la de Girona, un 45,2%, a la de Tarragona, el 44,7% i a la de Lleida un 41,1%

ACN

Whatsapp
Imatge dels votants al local de la Colla Jove de Tarragona. Foto: Lluís Milian

Imatge dels votants al local de la Colla Jove de Tarragona. Foto: Lluís Milian

Un 46,4% dels catalans cridats a les urnes aquest diumenge 26 de juny ja ha votat a les sis de la tarda, en una caiguda de més de deu punts respecte a fa poc més de sis mesos, quan la participació registrada fins aquella hora va ser de poc més del 56,6%. Es fa més acusada la tendència a la baixa, després que a les dues de la tarda s'hagi registrat una participació del 32,3%, tres punts menys que al 20-D. Per demarcacions, a Barcelona ha votat fins a les sis un 47,1% de l'electorat; a la de Girona un 45,2%, a la de Tarragona un 44,7% i a la de Lleida un 41,1%. A diferència de les dues de la tarda, al conjunt de l'estat espanyol ha baixat ara la participació fins el 51,2%, set punts per sota de les anteriors eleccions.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También