L'acusat d'obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació a Lleida nega els fets

Ni la nena ni la mare s'han presentat al judici i es reemprendrà la sessió un altre dia

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El veí de Lleida de 52 anys acusat d'obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació ha negat els fets en el judici ha tingut lloc aquest dimecres a l'Audiència de Lleida porta tancada. Segons la fiscalia, que demana dotze anys de presó, l'acusat va fer entrar la nena a l'habitació de matrimoni i després va bloquejar l'entrada i la sortida amb una cadira per perpetrar l'abús.

L'home, J. O. S., de nacionalitat espanyola, havia estat condemnat el 26 de febrer de 2014 per maltractar la seva dona. Ara l'acusen d'un delicte d'abús sexual a menors de tretze anys que va tenir lloc en data no determinada però abans del febrer de 2014. La sessió d'aquest dimecres ha comptat amb la declaració de l'acusat i del psicòleg de l'Equip d'Assessorament Tècnic i Atenció a la Víctima (EATAV), que ha ratificat el seu informe. La menor i la seva mare, però, no s'han presentat i el jutge ha decidit ajornar les seves declaracions per un altre dia, ja que les considera crucials en el procediment.

La fiscalia demana també deu anys de llibertat vigilada quan l'acusat surti de la presó i també que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a menys de 500 metres de la nena durant deu anys. A més, sol·licita que se li retiri la pàtria potestat durant sis anys i que indemnitzi la menor amb 9.000 euros per danys morals.

 

Comentarios
Multimedia Diari