L'alcalde de Solivella renuncia a formar part de la llista d'Unió per Tarragona

Enric Capdevila ocupava el número nou de la candidatura democristiana a la demarcació (Àudio)

19 mayo 2017 21:48 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde de Solivella (Conca de Barberà), Enric Capdevila, ha renunciat a anar a la llista d'Unió Democràtica de Catalunya per Tarragona de cara a les eleccions del 27-S. Així, tot i que oficialment ocupa el número nou a la candidatura, encara que surti elegit no serà diputat, tal com va comunicar la setmana passada al partit i a la Junta Electoral. Segons Martí Barberà, president de la intercomarcal d'Unió a Tarragona, han acceptat la decisió, que Capdevila ha pres "per una situació personal i del municipi", i ha aclarit que no suposa "cap problema". Enric Capdevila, segons avança laConcaDiari.cat, també hauria deixat la militància del partit democristià, cosa que Barberà ha desmentit "rotundament".

Unió Democràtica de Catalunya ha reconegut aquest dimarts que Enric Capdevila, alcalde del partit a Solivella, ha decidit no participar de la llista de la formació a les properes eleccions del 27 de setembre. Martí Barberà, president de la intercomarcal d'Unió a Tarragona, ha detallat que el batlle va prendre aquesta decisió poc abans de la celebració de la Festa Major del poble, la setmana passada, i que va ser deguda a "una situació personal i del municipi".

Així, va comunicar "que no li interessava anar a les llistes", ha dit Barberà, "i així es va acceptar i no hi ha cap problema", ha assegurat. D'aquesta manera, en cas que els democristians aconsegueixin, a Tarragona, nou diputats o més, Capdevila cedirà el seu lloc a la persona que ocupa el número deu a la llista, Jaume Montalbo.

Pel que fa a la informació publicada per laConcaDiari.cat, respecte que Capdevila també ha estripat el carnet del partit, Barberà ho ha "negat rotundament", i ha detallat que la formació no ha rebut cap carta de renúncia ni ha tramitat la baixa de l'alcalde de la Conca de Barberà.

Comentarios
Multimedia Diari