L'assassí d'un nen de 9 anys confessa després d'aparèixer a internet imatges del seu cadàver

L'acusat, Marcel H., també ha reconegut la seva autoria de l'assassinat d'un jove de 22 anys, al qual va assestar 68 punyalades

19 mayo 2017 16:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un jove alemany ha confessat aquest divendres que va assassinar un nen de nou anys i un jove de 22 a la localitat alemanya d'Herne, segons ha informat la Policia en roda de premsa sobre un doble crim que ha consternat la societat alemanya.

L'assassí, Marcel H., ha proporcionat una "extensa confessió" als agents després de lliurar-se ahir dijous a la Policia. En ella, el jove de 19 anys ha reconegut que va matar el petit i va propinar 68 punyalades a la seva altra víctima mortal.

L'adolescent ha reconegut que va treure fotos del cadàver del nen encara que ha indicat que ell no va ser responsable de la seva posterior aparició clandestina a internet. També ha confessat que va intentar suïcidar-se diverses vegades abans de canviar d'opinió i planejar un assassinat.

Junt amb les fotos, va aparèixer un àudio del jove en el qual es reconeixia com a autor d'un assassinat. "Acabo de matar el meu veí. La veritat és que no em sento molt especial. M'estan sagnant les mans. És l'única cosa que em molesta", segons la veu de l'enregistrament, també difosa a internet. La Fiscalia encara no s'ha pronunciat sobre l'autenticitat de l'àudio.

Sigui com sigui, els investigadors han reaccionat amb escepticisme a la confessió. El fiscal Danyal Maibaium ha indicat que existeixen dubtes sobre l'estat mental del jove però també han reconegut que recordava amb gran claredat aspectes concrets dels assassinats.

Després de romandre tres dies com a fugitiu, l'assassí confés es va apropar la nit del dijous a un local de menjar ràpid de la localitat d'Herne i va anunciar allí que es lliuraria a les forces de seguretat. "M'estan buscant. Per favor, cridin a la Policia", va dir.

El responsable de l'establiment va dir que li va costar reconèixer el jove en un primer moment a causa que no portava posades les ulleres que sí que figuraven en les imatges que les forces de seguretat havien distribuït per aconseguir la seva detenció.

El cos del petit Jaden, de nou anys, havia estat trobat el dilluns en el soterrani d'un veí de Marcel. Els agents van arribar allí després de ser avisats per una persona que havia vist les imatges del crim a la xarxa.

Després de l'arrest, l'advocat de la família de la víctima va dir que els seus afins estaven "alleujats" però que volien saber el perquè del crim i entendre què va ser el que va passar. El funeral del menor serà dijous que ve.

Comentarios
Multimedia Diari