Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Les dues colles de Valls seran presents a la diada de Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls són les quatre agrupacions que actuaran a la diada de Sant Fèlix 2016

Redacció

Whatsapp
Les dues colles de Valls seran presents a la diada de Sant Fèlix

Les dues colles de Valls seran presents a la diada de Sant Fèlix

Els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls són les quatre agrupacions que actuaran a la diada de Sant Fèlix 2016. El dubte d’enguany se situava entre la Joves, els Xiquets de Tarragona o la Jove de Tarragona.

Finalment, l’Administració 2016 ha optat per la colla vallenca. Així, les dues colles de Valls seran de nou presents a aquesta diada que se celebra de forma anual el dia 30 d’agost a la capital de l’Alt Penedès en el context de la Festa Major i coincidint amb Sant Fèlix. La decisió la van donar a conèixer ahir els administradors de la Festa Major de Vilafranca del Penedès a través de les xarxes socials.

El cartell d’aquest 2016 és el que s’ha configurat més vegades en la història de la diada. En aquest sentit, des del 1986, aquestes quatre colles han actuat conjuntament per Sant Fèlix en un total de 24 ocasions, sent la d’enguany la vint-i-cinquena.

Temas

  • CASTELLS

Comentarios

Lea También