Liciten per 2,4 MEUR les obres per condicionar la T-350 entre Santa Bàrbara i Masdenverge

L'actuació suposarà la construcció d'una rotonda a l'entrada de Masdenverge i l'eixamplament del vial, entre d'altres mesures

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat per 2,4 milions d'euros les obres de condicionament de la carretera T-350, entre Santa Bàrbara i Masdenverge (Montsià). L'actuació, que podria ser adjudicada la pròxima tardor i amb un termini d'execució de deu mesos, afectarà un tram de 2,8 quilòmetres que suporta un trànsit diari mitjà de 5.000 vehicles. Entre les millores previstes, amb l'objectiu de millorar la funcionalitat i seguretat de la carretera, figuren l'eixamplament del vial i la construcció d'una nova rotonda a l'accés de Masdenverge, una travessera conflictiva des del punt de vista de la seguretat on s'han registrat diversos atropellaments de vianants durant els últims anys.

D'acord amb el projecte de Territori, al tram de 460 metres pròxim al nucli de Santa Bàrbara, anterior a l'actual variant, que va ser condicionat amb motiu d'aquestes ob res, es preveu reforçar el ferm, efectuar reparacions puntuals i renovar les marques vials. El gruix de l'actuació abastarà el tram interurbà d'1,5 quilòmetres entre les dues poblacions, entre la variant de Santa Bàrbara i el barranc de la Galera, en el qual s'eixamplarà la carretera pel costat dret, passant de set a nou metres d'amplada, amb carrils de 3,5 metres i dos vorals d'un metre.

L'obra inclou també la millora del traçat de la carretera amb una corba d'un radi més ampli que l'actual, a la carretera al seu pas pel terme de Masdenverge. En el mateix àmbit, s'hi formarà un sobreample de la calada per millorar la visibilitat d'un accés. Al tram de la travessera d'aquest municipi, d'uns 740 metres entre el pont del barranc de la Galera i l'inici de la carretera d'Amposta, es reforçarà el ferm, es faran reparacions puntuals i es renovaran les marques vials.

L'actuació principal, en aquest punt, serà, però, la construcció d'una rotonda a l'encreuament de la travessera amb els carrers de Mianes i de la Galera. Aquesta rotonda es dotarà d'enllumenat i es formarà una capa granular d'ornamentació i xarxa de reg per a l'illot central. Tindrà un diàmetre exterior de 40 metres i l'anella circular estarà formada per dos carrils de quatre metres.

Comentarios
Multimedia Diari