Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Noticias Art

Lo Pati obre la convocatòria de la setzena edició de la Biennal d’Art Ciutat d’Amposta

Un premi que des del 2012 està vinculat a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre i compleix 31 anys d’història

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge de l’última edició de la BIAM, celebrada el 2018. FOTO: CEDIDA

Imatge de l’última edició de la BIAM, celebrada el 2018. FOTO: CEDIDA

La convocatòria del Premi Biennal d’Art Ciutat d’Amposta 2020 (BIAM), un premi que des del 2012 està vinculat a Lo Pati – Centre d’Art Terres de l’Ebre, compleix 31 anys d’història. Es tracta d’una de les convocatòries artístiques més veteranes i que s’ha consolidat com a aparador de la creació emergent del país. Així, a través de la BIAM es poden copsar quines són les tendències artístiques i conceptuals del moment i quina ha estat la seva evolució, ja que s’hi presenten obres tant de creadors emergents com d’artistes ja consolidats. La BIAM és un premi d’àmbit estatal que es convoca cada dos anys i que té una dotació econòmica de 4.000 euros. Els i les participants poden presentar un màxim de quatre obres, que han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen.

El termini de presentació acaba el 29 de març i cal prèviament haver registrat la sol·licitud per participar en el Registre general de l’Ajuntament d’Amposta. El veredicte es farà públic coincidint amb la inauguració de l’exposició de la Biennal. En aquesta exposició, que es podrà visitar del 6 de juny al 26 de juliol, s’hi mostraran totes les obres seleccionades, juntament amb la guanyadora.

Temas

Comentarios

Lea También