Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mas retreu a ERC la seva "mentalitat regional" per voler "disputar-se les engrunes del poder autonòmic"

El president també recrimina a l'Estat que actuï a cop de "querella i tribunals" en lloc de per la via de la negociació i el diàleg

ACN

Whatsapp
Artur Mas, durant la inauguració de l'últim acte de commemoració del Tricentenari, dedicat a la innovació. Foto: ACN

Artur Mas, durant la inauguració de l'últim acte de commemoració del Tricentenari, dedicat a la innovació. Foto: ACN

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha retret aquest divendres a ERC que estigui tenint una "mentalitat autonòmica o regional" quan s'està parlant d'assolir la independència. "Dóna la sensació que encara estem més instal·lats en veure com es reparteix un poder autonòmic en regressió, disputar-se les engrunes del poder autonòmic, que no pas el que és la llibertat i l'estat per a un país", s'ha queixat durant la inauguració de l'últim acte de commemoració del Tricentenari. Mas també ha aprofitat per valorar l'aute del TSJC d'admissió de les querelles pel 9-N i ha lamentat que l'Estat actuï a cop de "querelles i tribunals" en lloc de per la via de la negociació i del diàleg.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También