Més i més calor

Es mantindrà el cel assolellat amb alguns núvols alts i mitjans, sobretot a les Terres de l'Ebre. Les temperatures seran lleugerament més altes.

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel serè o poc ennuvolat amb algunes bandes de núvols alts i mitjans. Al final del dia es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més altes, tot i que la pujada podrà ser moderada a l'extrem nord-est. Les màximes pujaran lleugerament, tret del litoral central on seran similars i de l'extrem nord-est on seran lleugerament més baixes. Les temperatures mínimes oscil•laran entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al Prepirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta del país. Les temperatures màximes es mouran entre 32 i 37 ºC al litoral i al Pirineu i entre 37 i 42 ºC a la resta.

El vent bufarà fluix amb cops moderats, de terral al litoral i de direcció variable a l'interior, tret de ponent on bufarà vent de component sud i est i del nord-est on bufarà del sud i oest de matinada. Al centre de la jornada, s'imposarà el vent de component sud al litoral i prelitoral i entre sud i oest a la resta, entre fluix i moderat amb alguns cops forts. Independentment, quedarà fluix i de direcció variable a punts de l'extrem nord-est.

 

Comentarios
Multimedia Diari