Pep Tosar, Bruno Oro i Clara Segura,
 a la programació teatral de Tortosa

Una altra obra que hi destaca és ‘Solitud’, la gran novela de Víctor Català, portada pel Teatre Nacional de Catalunya

02 enero 2020 21:20 | Actualizado a 03 enero 2020 12:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Teatre, cinema, dansa i música són algunes de les disciplines que figuren entre la programació del Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa per la temporada de gener-juny. Alguns dels noms més destacats són Bruno Oro i Clara Segura, la parella de Vinagre, sèrie còmica de TV3, amb Cobertura; i Pep Tosar, amb l’obra Federico Garcia. Una de les grans novetats d’aquesta nova temporada és el canvi d’horari de les obres que es representen els divendres, que serà a les 20.30 hores.

Amb to humorístic arriba Cobertura (22 de març), l’obra de la icònica de Vinagre, amb una aposta hilarant i tendra sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs amb innumerables personatges. Per altra banda, l’obra Federico Garcia (17 d’abril) explora la dimensió humana de Lorca a través de la poesia, el cant i ball flamenc, i la imatge documental. Tot plegat es tracta d’una peça que permet entendre d’una manera més intensa el poeta. Una altra cita molt esperada és Solitud (22 de maig), de Caterina Albert, coneguda pel pseudònim de Víctor Català. Aquesta és una obra clau del Modernisme català i la més rellevant dins la trajectòria de l’escriptora muntanyenca.

Espectacles familiars

Dins l’agenda del Felip Pedrell hi tenen un paper destacat les actuacions infantils i juvenils perquè es puguin gaudir amb família. Adéu, Peter Pan (26 de gener) relata la història de la Maria, una nena amb molta imaginació que viatja al país de Ja mai més. Es tracta d’una emocionant adaptació que se centra en el vincle entre els infants i els seus avis amb un espectacle visual sensible i divertit. Kàtia (22 de març) és una altra de les apostes clares per aquest públic familiar. L’obra transmet la necessitat de conèixer els orígens d’un mateix a través de la història d’una mare i una filla que emprenen un viatge per respondre les preguntes que es planteja la petita.

L’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT) té un especial protagonisme aquest any ja que, a més d’oferir diferents obres dins la programació, celebrarà els seu desè aniversari (27 i 28 de març). A més, dins la programació gener-juny hi destaquen actuacions de dansa com Set of Sets (29 de febrer), un desafiament a la gravetat amb tot tipus d’acrobàcies; i en quant a projeccions hi destaquen La hija de un ladrón, de Belén Funes i el documental Putin’s witnesses, de Vitaly Mansky.

Les entrades i els abonaments ja estan a la venda a taquilla els dimecres i dijous de 12 hores a 13:30 i al web www.teatreauditoritortosa.cat, on està tota la informació de la programació i les ofertes de les tres opcions d’abonaments disponibles.

Comentarios
Multimedia Diari