Quin és el teu te preferit? Participa i guanya un lot de degustació de 6 tes exclusius

Ja podeu participar en la promoció del Diari de Tarragona a Facebook per cortesia de Tradicionarius i Felca 2000

19 mayo 2017 21:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La xarxa d’establiments Tradicionarius i Fleca 2000 engega una campanya per a convidar a tots els lectors del Diari de Tarragona a degustar una selecció de sis dels millors Tes Tradicionarius.

A les xarxes, només cal que que feu dos "M'agrada": un a la pàgina de Facebook del Diari de Tarragona, i l'altre al post amb aquesta promoció, que trobareu com a primera entrada de forma permennt, fins que s'acabi el termini per participar-hi. En total, hi haurà 3 guanyadors i cadascun d'ells s'endurà un lot de 6 tes per cortesia de Tradicionarius i Fleca 2000. 

D'alta banda, des del 21 d’octubre i fins al 25 de novembre, cada dimecres els lectors poden gaudir d’una tassa de te i un minicroissant per prendre a qualsevol dels locals Tradicionarius i Fleca 2000 de Tarragona i Reus o per emportar. Per beneficiar-se de la promoció, el Diari entregarà el dimecres 21 una quartilla especial i una butlleta, que s’hauran de presentar a un dels establiments i bescanviar de franc per una tassa de te, a més d’obtenir un descompte del 50% en les bosses de 100gr de Te Tradicionarius a granel.

Cada dimarts es publicarà la butlleta promocional amb un dels sis tipus de te diferent, i quan s’entregui a un dels establiments, se segellarà la quartilla i s’entregarà al client un tiquet especial que s’haurà de guardar amb la quartilla per participar després en un sorteig de 3 lots de te. La quartilla segellada amb tots els tiquets especials s’hauran d’entregar a qualsevol dels Tradicionarius, Fleca 2000 o a la seu del Diari de Tarragona.

 

En ambdues promocions, els tes escollits per degustar són:

Templum (te verd Xina Gunpowder)

Draco (te Formosa Oolong)

Viridi Mint (te verd aromatitzat amb menta verda)

Londonese (Earl Grey)

Populus (te negre Pu-Erh)

Feng Shui (te d’herbes)

 

Les quartilles i butlletes aconseguides amb l'edició impresa del Diari de Tarragona es podran presentar als següents establiments Tradicionarius i Fleca 2000:

- Tradicionarius (C/ Rovira i Virgili, 34 – Tarragona)

- Tradicionarius (Av, Ramon i Cajal, 25 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Plaça Ponent, 1 – Tarragona)

- Fleca 2000 (C/ Cristòfor Colom, 11 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Av. Mª Cristina, 5 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Camí Pont del Diable, 8 – St. Pere i St. Pau)

- Fleca 2000 (C/ Sant Benilde, 2 – Torreforta)

- Tradicionarius (Raval de Jesús, 48 – Reus)

- Tradicionarius (Av. Prat de la Riba, 7 – Reus)

 

En cas que hagueu participat en la promoció online -posant M'agrada a la pàgina del Diari de Tarragona i al post de promoció-, ens posarem en contacte amb els tres guanyadors perquè passin a recollir el seu lot de tes en un d'aquests establiments.  

Comentarios
Multimedia Diari