Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Quin és el teu te preferit? Participa i guanya un lot de degustació de 6 tes exclusius

Ja podeu participar en la promoció del Diari de Tarragona a Facebook per cortesia de Tradicionarius i Felca 2000

Redacció

Whatsapp
Los lectores del Diari disfrutarán gratis de una taza de té de Tradicionarius. Foto: Lluís Milián

Los lectores del Diari disfrutarán gratis de una taza de té de Tradicionarius. Foto: Lluís Milián

La xarxa d’establiments Tradicionarius i Fleca 2000 engega una campanya per a convidar a tots els lectors del Diari de Tarragona a degustar una selecció de sis dels millors Tes Tradicionarius.

A les xarxes, només cal que que feu dos "M'agrada": un a la pàgina de Facebook del Diari de Tarragona, i l'altre al post amb aquesta promoció, que trobareu com a primera entrada de forma permennt, fins que s'acabi el termini per participar-hi. En total, hi haurà 3 guanyadors i cadascun d'ells s'endurà un lot de 6 tes per cortesia de Tradicionarius i Fleca 2000. 

D'alta banda, des del 21 d’octubre i fins al 25 de novembre, cada dimecres els lectors poden gaudir d’una tassa de te i un minicroissant per prendre a qualsevol dels locals Tradicionarius i Fleca 2000 de Tarragona i Reus o per emportar. Per beneficiar-se de la promoció, el Diari entregarà el dimecres 21 una quartilla especial i una butlleta, que s’hauran de presentar a un dels establiments i bescanviar de franc per una tassa de te, a més d’obtenir un descompte del 50% en les bosses de 100gr de Te Tradicionarius a granel.

Cada dimarts es publicarà la butlleta promocional amb un dels sis tipus de te diferent, i quan s’entregui a un dels establiments, se segellarà la quartilla i s’entregarà al client un tiquet especial que s’haurà de guardar amb la quartilla per participar després en un sorteig de 3 lots de te. La quartilla segellada amb tots els tiquets especials s’hauran d’entregar a qualsevol dels Tradicionarius, Fleca 2000 o a la seu del Diari de Tarragona.

En ambdues promocions, els tes escollits per degustar són:

Templum (te verd Xina Gunpowder)

Draco (te Formosa Oolong)

Viridi Mint (te verd aromatitzat amb menta verda)

Londonese (Earl Grey)

Populus (te negre Pu-Erh)

Feng Shui (te d’herbes)

Les quartilles i butlletes aconseguides amb l'edició impresa del Diari de Tarragona es podran presentar als següents establiments Tradicionarius i Fleca 2000:

- Tradicionarius (C/ Rovira i Virgili, 34 – Tarragona)

- Tradicionarius (Av, Ramon i Cajal, 25 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Plaça Ponent, 1 – Tarragona)

- Fleca 2000 (C/ Cristòfor Colom, 11 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Av. Mª Cristina, 5 – Tarragona)

- Fleca 2000 (Camí Pont del Diable, 8 – St. Pere i St. Pau)

- Fleca 2000 (C/ Sant Benilde, 2 – Torreforta)

- Tradicionarius (Raval de Jesús, 48 – Reus)

- Tradicionarius (Av. Prat de la Riba, 7 – Reus)

En cas que hagueu participat en la promoció online -posant M'agrada a la pàgina del Diari de Tarragona i al post de promoció-, ens posarem en contacte amb els tres guanyadors perquè passin a recollir el seu lot de tes en un d'aquests establiments.  

Temas

  • GASTRONOMÍA

Comentarios

Lea También