Risc moderat de pluja

Perill moderat per pluges al Tarragonès, Baix Camp, Priorat, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Baix Ebre i Montsià. Les temperatures màximes baixaran moderadament i es situaran entre els 23 i els 27 graus a la demarcació.

19 mayo 2017 22:11 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Cel entre molt ennuvolat i cobert en general. A partir de la tarda s'obriran clarianes a Ponent i l'extrem nord-est.

Fins al migdia s'esperen ruixats al Pirineu i a punts de la meitat oest, sobretot del litoral i prelitoral, i en són possibles a la resta del territori durant el matí. A partir de llavors, s'aniran restringint al Pirineu i al Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada, i localment és possible que siguin fortes i aniran acompanyats de tempesta al litoral i prelitoral sud. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants, puntualment molt abundants al Pirineu i Prepirineu occidental.

Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes. Oscil·laran entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i a l'interior del quadrant nord-est, i entre els 19 i 24 ºC a la resta. Per la seva banda, les màximes baixaran entre lleugerament i moderadament al litoral i a punts del quadrant nord-est, i entre moderadament i acusadament a la resta del país. Arribaran a valors d'entre els 18 i 23 ºC al Pirineu, i entre els 24 i 29 ºC a la resta, puntualment més baixes a zones elevades.

El vent bufarà de component sud i est entre fluix i moderat al llarg de la jornada. No obstant això, al nord de l'Empordà bufarà la tramuntana al llarg del dia amb cops forts i alguns de molt forts, i el mestral bufarà a les terres de l'Ebre fins al migdia amb alguna ratxa forta.

Comentarios
Multimedia Diari