Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Sol però menys calor

Les temperatures mínimes baixaran de forma moderada, i localment acusadament

Redacció

Whatsapp
Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Mapa per demà a la demarcació. Foto: Meteocat

Cel serè o poc ennuvolat. De matinada hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est i al final del dia es formaran a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral.

Les temperatures mínimes baixaran de forma moderada, i localment acusadament. Les temperatures màximes seran lleugerament més baixes, tot i que a punts del quadrant nord-est seran similars. Les temperatures mínimes es mouran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu, emtre 13 i 18 ºC a la depressió Central i al prelitoral, tot i que localment seran més altes al prelitoral sud, i entre 18 i 23 ºC al litoral. Les temperatures màximes oscil·laran entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Bufarà vent de tramuntana entre moderat i fort tot el dia a l'Empordà i mestral entre fluix i moderat amb cops forts al terç sud fins al migdia. A la resta, bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest, fins les primeres hores del matí i al final del dia, i s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i de component sud i oest a l'interior al centre de la jornada.

Temas

  • EL TIEMPO

Comentarios

Lea También