Sopa de Cabra fa vibrar el públic de Santa Coloma de Queralt

El concert formava part de la programació de la Festa Major de la localitat, que finalitzarà demà dimarts i ha durat nou dies. Avui hi haurà tallers infantils, concurs de paelles, sardanes...

21 agosto 2017 09:58 | Actualizado a 21 agosto 2017 10:01
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Bona nit, malparits», amb aquestes paraules començava el concert el cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana, el dissabte a la mitjanit. El pati del Castell de Santa Coloma de Queralt estava ple dels veïns i visitants d’altres pobles. El preu de les entrades era de 12 euros o 15 euros a taquilla.

El grup de rock català va fer ballar i saltar un públic variat cantant cançons del nou disc Cercles i cançons  que han sonat sempre i han marcat el grup gironí.

Actes de Festa Major

Santa Coloma de Queralt està immersa en la Festa Major que finalitzarà demà dimarts, 22 d’agost. Els actes que van tenir lloc ahir van ser variats i per a tots els públics:des dels més petits als més grans.

De 2/4 de 7 fins a 2/4 de 8 de la tarda començava a la plaça del Portalet el seguici festiu de Santa Coloma de Queralt. Hi van participar l’Esbart Dansaire Alt Gaià, Ben Sonats batucada, Diables Keresus, Geganters i Grallers de Santa Coloma i la colla convidada va ser l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina de Vila-seca. Seguidament a la plaça Major va tenir lloc la ballada de sardanes amb la Cobla Ressò dels Dansaires del Penedès i amb l’actuació de la colla sardanista Dansaires del Penedès. A 2/4 d’11 de la nit, a la plaça del Portal hi hagué l’acte sacramental i el correfoc a càrrec dels diables Keresus i a les 12 de la nit, a la plaça Major i amb la mateixa colla de diables, els versots.

Per acabar la jornada, a la mitjanit, al pati del Castell, joves i adults van gaudir de la nit jove ballant i cantant amb Luka Caro, Wallak, Ephore & Rikbot i Minitaks. En acabar els versots al Teatre Municipal L’Estrella, hi havia concert i ball amb l’Orquestra New Marabú.

Els actes d’avui dilluns, dia 21, són molt diferents. Hi ha el recorregut de caça, portes obertes del castell, mostra de productes de la Baixa Segarra, tallers infantils, concurs de paelles, Bubble Football, castells de caixes de cervesa, sardanes, teatre i sopar popular. 

Últim dia de Festa Major

Demà dimarts, 22 d’agost, clourà la Festa Major de Santa Coloma de Queralt que un any més ha estat tot un èxit. Durant el matí hi haurà les portes obertes del castell i el torneig de caça. A la tarda tindrà lloc el Torneig de Frontó per parelles, i 12 proves d’Heracles. A les  6 de la tarda al Teatre Municipal L’Estrella hi haurà concert amb l’Orquestra Montgrins i més tard sardanes. A les 7 de la tarda, a la plaça de l’Església, hi haurà una guerra d’aigua. 

Per finalitzar aquesta festa major, a les 11 de la nit, a l’esplanada del costat del pavelló, tothom podrà gaudir del castell de focs a càrrec de Pirotècnia Catalana. A la mitjanit, al Teatre Municipal L’Estrella acollirà l’últim acte de festa major: el ball  de festa amb l’Orquestra Montgrins. Té un cost de 10 euros.

Comentarios
Multimedia Diari