Sota avaluació psiquàtrica la mare que va matar la filla de quatre anys

Segons els veïns, la dona, que va ser detinguda pels Mossos d´Esquadra el dissabte, patia depressions

19 mayo 2017 19:37 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La dona detinguda dissabte acusada de matar la seva filla de 4 anys a Sant Boi de Llobregat ha estat traslladada a un hospital de la localitat, on roman ingressada per avaluar el seu estat psiquiàtric. La suposada homicida, d’origen pakistanès i que segons alguns veïns patia depressió, va ser detinguda pels Mossos al seu pis del carrer Onze de Setembre de Sant Boi, després que asfixiés la seva filla de 4 anys.

Segons les fonts consultades per Efe, la dona va ser traslladada al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat.

La dona tenia, a banda de la nena, un fill de més de vint anys, un altre de 16 i un d’11 anys. Els fills de 16 i 11 anys, al costat del marit de la detinguda, van haver de rebre suport psicològic per part del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

El telèfon d’emergències 112 va rebre dissabte una trucada alertant que una dona havia matat la seva filla de 4 anys.

Quan els Mossos d’Esquadra van arribar al domicili, van comprovar que la nena era morta i van detenir la mare, com a suposada autora del crim.

El SEM també va enviar diversos efectius al pis, que van intentar reanimar la nena, encara que no van poder evitar que morís a causa d’una parada cardiorespiratòria. Malgrat que s’està a l’espera del resultat de l’autòpsia, la fonts consultades apunten que la principal hipòtesi dels investigadors és que la dona va asfixiar la nena.

L’Ajuntament de Sant Boi va decretar dos dies de dol i va convocar un ple extraordinari per expressar la seva consternació per aquest crim i mostrar el seu suport a la família. Ahir, més de 200 veïns van participar en els cinc minuts de silenci a la plaça Major del municipi, amb la presència de les autoritats municipals i diversos professors de la nena assassinada, que posteriorment es van reunir amb l’alcaldessa, Lluïsa Moret.

Tant en el ple com en la concentració ciutadana, l’alcaldessa va llegir un manifest en el qual el consistori expressà la seva «tristesa i commoció» per la mort de la menor.

Comentarios
Multimedia Diari