Tarragona acull el TankBank 2015, punt de trobada del sector petroquímic

S'hi promocionarà l'ampliació del moll de la Química i es buscarà atreure la inversió estrangera

ACN

Whatsapp
Un vaixell al Port de Tarragona amb dipòsits de la indústria petroquímica al fons. Foto: ACN

Un vaixell al Port de Tarragona amb dipòsits de la indústria petroquímica al fons. Foto: ACN

El Tankbank, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol a Tarragona, és un esdeveniment internacional que se celebra anualment amb l'objectiu de generar contactes entre les empreses de la indústria d'storage, gestió de terminals químiques i petroquímiques, ports europeus, fabricants de tancs d'emmagatzematge, etc. En el marc d'aquesta trobada, el Port de Tarragona donarà a conèixer l'ampliació del moll de la Química a les principals companyies del sector, amb la intenció d'apostar pel posicionament com a port hub petroquímic. Un altre objectiu que es persegueix és posar de manifest les possibilitats que ofereix el territori, i que el converteixen en una opció atractiva per a inversió estrangera.

TankBank 2015 Tarragona serà un gran esdeveniment internacional ple de presentacions i conferències d'alt nivell. Durant aquest meeting els participants faran un recorregut extens per les instal·lacions portuàries de Tarragona, amb visites a terminals i a les empreses petroquímiques situades en el territori que conformen el polígon químic més important del sud d'Europa.

Pel que fa a l'ampliació del moll de la Química, el Port de Tarragona explica que posa al mercat hectàrees disponibles a la vegada que dóna competitivitat a les empreses que ja estan instal·lades al port, proporcionant majors calats. Precisament la promoció de l'ampliació del moll de la química és un dels objectius que es persegueix amb la celebració de TankBank a Tarragona. Un altre és posar de manifest les possibilitats que ofereix el territori (port i industria química) de cara a aconseguir inversions estrangeres.

Segons el Port de Tarragona, tot plegat serà una excel·lent plataforma per a donar a conèixer, en l'àmbit internacional, les potencialitats de la infraestructura, la industria química i, en especial, del clúster ChemMed Tarragona. L'any passat, el Port de Tarragona va participar en el TankBank que es va celebrar a Londres, on va donar a conèixer els serveis logístics i infraestructures eficients davant d'empresaris, operadors logístics i responsables de terminals portuàries a nivell internacional.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También