Un contrabaixista actuant, la imatge de la Mostra de Jazz de Tortosa

Toño Gutiérrez Sanz i Diego Gil Hernando són els autors del cartell que destaca per l’ús de colors vius que li confereixen dinamisme

25 junio 2020 07:00 | Actualizado a 25 junio 2020 08:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Mostra de Jazz de Tortosa ja té cartell per a l’edició d’enguany. El jurat ha escollit l’obra feta a quatre mans pels dissenyadors Toño Gutiérrez Sanz i Diego Gil Hernando. És un dels 129 originals que s’han presentat al concurs, amb temàtiques i estils ben diversos. L’obra guanyadora representa un músic de jazz que toca un contrabaix, i es caracteritza per l’ús de pocs traços per il·lustrar l’acció, i per l’ús de colors vius que li confereixen dinamisme.

Els guanyadors rebran un premi en metàl·lic de 700 euros, en col·laboració amb la Fundació Privada Duran Martí. D’altra banda, el jurat també va escollir sis finalistes més, que es podran veure juntament amb l’obra guanyadora a la web de la Mostra de Jazz de Tortosa (www.jazztortosa.com).

A més a més, com és habitual en les últimes edicions de la Mostra, també s’han seleccionat una trentena de cartells que formaran part de l’exposició que es podrà veure durant els dies del programa d’activitats.

Comentarios
Multimedia Diari