Una parella robava joies amb la 'falsa abraçada' a Castelldefels

19 mayo 2017 16:42 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona i un home per ser els presumptes autors d’un delicte de furt a persones grans a Castelldefels amb el mètode de la falsa abraçada, el qual consisteix a complimentar i abraçar les víctimes per a sostreure’ls les joies que porten.

La policia catalana ha detallat en un comunicat que els detinguts tenen 18 i 19 anys, són de nacionalitat romanesa i resideixen a Barcelona.

Els fets van succeir dijous passat dia 12 de gener, quan agents dels Mossos de paisà van localitzar un vehicle prop del Passeig Marítim de Castelldefels amb dos ocupants, el conductor i una dona.

Els policies, que participaven en un dispositiu per evitar furts, van observar la mateixa operació diverses vegades: l’home estacionava el cotxe i la dona sortia per dirigir-se a persones d’edat avançada, amb els quals començava a parlar, després de la qual cosa tornava al vehicle.

L’evidència la van tenir després de comprovar que, amb l’última víctima, la dona s’acostava per a dir alguna cosa a l’orella i l’aferrava del braç, i després guardava alguna cosa a la butxaca.


Va oferir sexe
Els agents van demanar reforços i uns quants efectius es van anar pels presumptes lladres, mentre els altres es van acostar a parlar amb l’ancià, que va explicar que la dona li havia ofert sexe, cosa que ell havia rebutjat, i que va constatar que li faltava una aliança d’or.

De la seva banda, els agents de policia que es trobaven amb els presumptes autors del furt els van identificar i van localitzar en el vehicle una aliança d’or, que coincidia plenament amb la qual acabava de ser sostreta i diverses joies més, també d’or, concretament quatre anells, una cadena i unes arracades.

Davant les evidències, els policies van detenir la parella, que va quedar en llibertat amb càrrecs, i segueixen investigant la procedència de la resta de joies per retornar-les als seus propietaris.

Comentarios
Multimedia Diari