Uns 400 alcaldes acompanyaran Mas fins a les portes del Tribunal Superior

Els càrrecs electes exhibiran les seves vares i símbols del poder municipal

19 mayo 2017 21:32 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) han assegurat avui que reuniran demà 400 alcaldes per recolzar el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, en la seva declaració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC)

Els càrrecs electes, que estan convocats a primera hora del matí al Parlament, acompanyaran el president català fins a l'entrada del Palau de Justícia, seu del TSJC, exhibint les seves respectives vares d'alcalde o altres símbols que identifiquen el poder municipal.

Segons informen les associacions municipalistes, la comitiva estarà encapçalada pel president de l'AMI, Carles Puigdemont, i pel president de l'ACM, Miquel Buch, tots dos de CDC.

Diverses poblacions catalanes van reunir ahir milers de ciutadans a les places dels ajuntaments per recolzar els tres imputats pel 9N: el president Artur Mas, que declara demà, i l'exvicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, que ho van fer ahir. EFE

 

 

Comentarios
Multimedia Diari