Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vallmoll inverteix 280.000 euros en renovar les seves piscines

A la piscina gran s’ha remodelat l’enrajolat i s’ha canviat l’entorn. La petita s’ha dotat amb equipaments aquàtics nous

Alba Tudó

Whatsapp
Les piscines de Vallmoll tancaran a mitjan setembre fins a l’any vinent. Foto: cedida

Les piscines de Vallmoll tancaran a mitjan setembre fins a l’any vinent. Foto: cedida

El projecte de renovació de les dues piscines de Vallmoll ha consistit bàsicament a remodelar l’enrajolat i també s’ha canviat l’entorn.  La piscina petita compta amb dos jocs aquàtics i té 100 m2 i nova gespa. S’han remodelat els vestidors, s’ha arreglat la teulada i la zona d’entrada d’acord amb la normativa establerta. Pel que respecta al bar, aquest té part de recursos propis i una altra que serà adjudicada per concert i es preveu que entri en vigor l’any vinent. El cost que ha suposat per l’Ajuntament ha estat de 280.000  euros.

Es tracta d’una piscina que rep molts visitants del poble i de fora vila, ja que té preus populars i entrades familiars. 

A mitjan setembre la piscina es tancarà fins a l’any vinent. L’Ajuntament de Vallmoll està satisfet de la bona acollida i de com han quedat les noves instal·lacions. 

Segons afirma el regidor d’Esports, Marc Cusidó:  «Sempre oferim beneficis sobretot per a la gent del poble.» A més des de l’Ajuntament volen agrair a l’aparellador, enginyeria Gatell, l’arquitecte, Vallferr, Pere Robert, Boni e Hijos, Rosa Gres i la brigada i treballadors municipals per tot el que han ajudat i per haver contribuït a fer realitat la piscina de Vallmoll. L’aforament màxim de les instal·lacions és de 240 persones i durant aquest estiu s’han realitzat diferents activitats com ara classes de natació, aquagym, la campanya per l’esclerosi múltiple, entre altres.

Per la festa major es van obrir en diferents ocasions, així com pel dia de la petanca.

Temas

  • vallmoll

Comentarios

Lea También