10 minuts, tota una vida

19 mayo 2017 23:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Estem en un moment que tot ho trobem car i que les despeses del dia a dia s’han de gestionar amb la màxima eficiència possible per tal d’optimitzar els recursos de vegades escassos per les necessitats existents.

Pertanyo a un club esportiu del qual em sento molt orgullós de presidir gràcies a l’esforç i perseverança de tots els que hi ha al darrere, pares, mares i col·laboradors desinteressats que dia rere dia empenyem des de l’esport que la canalla gaudeixi, faci amics des del respecte i els valors que els pares estem obligats a transmetre per construir un món millor. Però ens falta un ‘amic’ que es diu desfibril·lador. Creiem que és imprescindible i recomanable gaudir d’aquest.

Ens sentim desprotegits cardiològicament parlant i així ho he fet saber al màxim responsable del consistori sense obtenir resposta. A la zona poliesportiva on s’inclou una pista que es juguen partits setmanalment de futbol-sala, bàsquet, la piscina municipal on a l’estiu entre altres activitats es realitzen cursets de natació per part d’un altre Club de Natació Castellvell del Camp, el bar-restaurant on dia a dia s’hi concentra molta gent alhora que també es fan la majoria d’actes de la festa major, a 150 metres i escaig tenim les escoles amb mes de 400 alumnes i un parc municipal (millorable en la neteja i manteniment), on cada dia després de l’escola està ple de canalla gaudint d’aquest espai. En cas que malauradament algú necessiti ‘l’amic’, només disposem de 10 minuts per actuar correctament .

Des del Club de futbol Castellvell del Camp demanem, per al benefici de tots plegats, poder disposar d’un desfibril·lador ja que la pèrdua d’una vida no s’entendria com una reducció de la despesa. Encoratgem a qui pertoqui fer un petit esforç i estar cardioprotegits.

Màrius Pinyol Gilabert-Pedreny

(Castellvell del Camp)

Comentarios
Multimedia Diari