2023: A Reus, Junts per Reus

Quan a l’horitzó ja s’intueix el nou cicle electoral, crec més important que mai reivindicar la vigència, la força, la unitat i els objectius assolits pels set regidors que conformem el grup municipal de Junts per Reus
 

28 noviembre 2021 10:50 | Actualizado a 28 noviembre 2021 10:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A la política com a la vida s’hi ha d’anar ben acompanyat. I jo em sento especialment orgullós de les persones amb les quals he governat aquests darrers anys. Em refereixo a les persones, regidors i regidores, que van assumir el repte de governar la ciutat de Reus el 2019. Persones que van anteposar un objectiu comú, fer un Reus millor, per sobre de les sigles polítiques, Junts per Reus, ERC i ARA, en un moment d’especial complexitat.

Les sigles són importants però més ho són els valors, les idees, les persones i el projecte que es comparteix. I a vegades pot ser que tot i compartir tot el descrit abans, siguin precisament les sigles les que obstaculitzin un camí d’èxits compartits. A mi no em trobaran en aquesta tessitura. Ni com a alcalde ni com a cap visible de Junts per Reus.

Com a alcalde perquè sempre he primat el diàleg i la cerca del consens, que no sempre ha estat fàcil. Fins i tot en circumstàncies extremament complexes personalment i políticament –penso en l’anterior mandat–, on, malgrat els malgrats, ens vam asseure amb tothom, amb tots els partits i vam aconseguir acords per fer avançar la ciutat, que és i ha de ser l’objectiu.

Com a històric líder convergent, tot just fa tres anys vaig emprendre acompanyat de moltes persones el repte d’impulsar una marca electoral que aglutinés el màxim de sensibilitats polítiques possibles dins de l’espai central del catalanisme. D’aquella voluntat en va néixer el projecte de Junts per Reus que actualment ostenta l’alcaldia i és, a més, la primera força política de la ciutat. 9.600 persones ens van fer confiança.

I ara, quan a l’horitzó ja s’intueix el nou cicle electoral, crec més important que mai reivindicar la vigència, la força, la unitat i els objectius assolits pels set regidors que conformem el Grup municipal de Junts per Reus. Vigència perquè defensem un projecte de futur, ambiciós, i que encara té al davant molta feina a fer. I unitat perquè tot i les discrepàncies nacionals entre el PDeCAT i Junts, el projecte local es manté fidel al compromís adquirit amb els votants el 2019: «treballar per un Reus més lliure i millor». El grup municipal que presideixo porta quasi tres anys treballant incansablement des del govern per complir amb el màxim d’objectius acordats en el PAM però també fent front a la pandèmia. Junts per Reus seguim sent l’equip políticament transversal, plural i divers que amb molta il·lusió va emprendre el repte de guanyar per tercera vegada consecutiva les eleccions municipals a Reus. Volíem seguir transformant la ciutat i assolir majors cotes de progrés social i econòmic i ho estem fent.

Aquesta és la grandesa d’una fórmula de ciutat que ha d’aspirar a ser el referent local a les eleccions municipals del 2023. Per això reivindico una àmplia entesa com la que vaig encapçalar el 2019. Perquè el projecte que vam iniciar el 2011 i pel qual han treballat moltes persones de sensibilitats polítiques diverses mantingui l’alcaldia i continuï sent el pal de paller de la política municipal. «A Reus, Junts per Reus. 

A Reus, Carles Pellicer» (2019).

Comentarios
Multimedia Diari