Anuncis nadalencs

19 mayo 2017 23:57 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

n Arriba el Nadal i, amb ell, els esperats anuncis nadalencs. Tots els critiquem però a la vegada estem alerta de quin serà el nou anunci de la loteria o quines «bombolletes» Freixenet apareixeran aquest any. Tot això fa nadal, fa festa, fa alegria, fa consumisme, fa família. Tots ho critiquem però a la vegada ens veiem atrets per aquest corrent.

Què faríem si arribés el dia 25 i no hagués aparegut a la televisió el fill que torna per festes a veure a la família o el cava que segueix sent el mateix que l’any anterior amb un vestit discretament diferent? Trobaríem a faltar aquests moments. Aquest any, però, la crisi ha estat present en els anuncis nadalencs i m’imagino que, sota la pressió de les riallades que van generar l’any passat amb els càntics de reconeguts cantants del país, aquest any la loteria ha volgut reflectir la situació actual de molts treballadors que tenen posada l’esperança en la loteria.

A la vegada, la directa que Ikea ha deixat anar mostrant el ridícul del consum abusiu amb la representació d’un simple motlle de galetes d’un nen, mostren que cada vegada més la febre per les compres, ja sigui pel sentit comú o per la crisi, està disminuint.

Cristina Luengo Aguilera

(Igualada)

Comentarios
Multimedia Diari