Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Opinion EL VORAVIU

Benvinguts al país dels enormes bunyols

ja tornem a amenaçar amb una investidura i un inversemblant nou govern que serà un altre esguerro d’immenses proporcions.

Josep Ramon Correal

Whatsapp

Els mals de Catalunya són de temps tan reculats que poden presumir de molta bibliografia. Tanmateix, no serveix de res. Mai aprenem la lliçó dels nostres errors passats. A primers d’aquest segle XXI va tenir molt predicament l’empresari barceloní Xavier Roig i Castelló. Els seus comentaris i els seus llibres van ser molt celebrats per la parròquia catalanista. Al volum intitulat Ni som ni serem (Edicions La Campana), el prestigiós executiu internacional afirmava que «l’eficàcia ha estat sempre una eina útil per fer avançar els ideals. I per primera vegada a la història ens trobem que tots aquells que donen suport al nacionalisme espanyol són més eficaços que no pas aquells que estan al servei dels interessos catalans». Roig criticava de forma molt rotunda els governants catalans: «Tot sembla projectat i dut a terme en format bunyol, per aprenents o per enormes incompetents». Acabem de sortir de l’enorme bunyol del procés, que ha terminat com el rosari de l’aurora, i ja tornem a amenaçar amb una investidura i un inversemblant nou govern que serà un altre esguerro d’immenses proporcions.

Temas

Comentarios

Lea También