Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Cal respectar si volem ser respectats

Whatsapp

Ens falta temps per queixar-nos de les males infraestructures, per part de l’Ajuntament de Tarragona, quant a diversitat funcional es refereix: voreres estretes, passos de vianants amb esglaons, botigues sense rampa per als discapacitats que van en cadira de rodes, semàfors sense senyal acústic per a invidents, transports públics sense accés habilitat, etc.

Si us plau, abans d’exigir hauríem de fer un treball d’introspecció i mirar la poca ètica i la mala praxi que professem en moltes de les nostres accions diàries, com per exemple, a l’hora de deixar els cotxes estacionats en qualsevol lloc obstaculitzant el pas precisament a aquelles persones amb mobilitat reduïda, les quals són les que més espai necessiten per moure’s pels carrers de la ciutat. Tinguem present que per ser respectats i que respectin els nostres drets abans cal respectar, i mirar més enllà de la nostra comoditat, així doncs, no recorreguem a les institucions a l’hora de buscar responsabilitats i possibles solucions, perquè de nosaltres, com a ciutadans de peu, depèn fer un món, una ciutat i un poble més cívic on conviure amb harmonia.

Cristina Ferrerons Semper

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También