Contra les ocurrències dels polítics

19 mayo 2017 23:17 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La present és per demanar als candidats a ocupar càrrecs de responsabilitat política que es presenten a les pròximes eleccions municipals o que es presentaran a altres que se celebraran en els pròxims mesos, les decisions dels quals tindran incidència en les nostres vides, que reflexionin sobre les conseqüències que poden tenir les seves paraules, abans de dir ocurrències.

Per poc coneixement que es tingui de l’urbanisme i, òbviament, un candidat a alcalde n’hauria de tenir i, si no, segur que està molt ben assessorat per algú tan competent com el Sr. Agustín Domènech Sevil, se sap que les decisions en aquest àmbit afecten la vida dels ciutadans i la viabilitat futura d’una ciutat.

En concret, respecte de la proposta de traslladar l’Ajuntament i el seu personal a l’edifici de la Tabacalera, potser seria convenient estudiar-ne abans l’impacte real que podria tenir per a la zona del centre la marxa de la primera empresa de la ciutat i les conseqüències per a la vida social, per al comerç allí instal·lat i els molts llocs de treball que en depenen, per a la seguretat pública, etc.

Si a algú li queda algun dubte del que demano, només cal mirar la desertització comercial que ha provocat al carrer del Comte de Rius/Hospital la marxa de l’Ajuntament de la plaça de la Font a la Rambla Nova.

Albert Vives i Tous

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari