Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Delta de l´Ebre, el paradís de Catalunya

Whatsapp

Espero que qui llegeixi aquesta carta hagi tingut el plaer de visitar el Delta o viure-hi. El Delta està format pels nostres avantpassats que van crear-lo amb les seves pròpies mans ja que no tenien eines.

Creieu que és necessari que es perdi per 4 vots que diu el senyor Albiol? Senyor Albiol, els qui vivim al Delta estimem el nostre territori i no ho fem per vots sinó per gent, per tradició, cultura i manera de viure. Aqui no valen els vots, sino arrels i estimació per la terra on vas nèixer i on vius.

Suposo que vosté no ha tingut el gust de vindre, i si ha vingut ens ha ignorat, ja que només som pocs vots, no? Però que sapigui que el diumenge a la gran manifestació que es farà a Amposta no ens fara falta. Ja tindrà el gust de veure que la gent de les Terres de l’Ebre tenim molts de sentiments per la nostra terra, i lluitarem per defensar-la sense cap mena de violència, sino com van fer els nostres avantpassats: fent-nos sentir.

Xavi Llambrich Franch

(Deltebre)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También