Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Els 100 anys de Joan Serret Soriano

Whatsapp

El senyor Joan Serret Soriano avui compleix 100 anys. Per molts anys! Per les persones que tenen la sort de conèixer-lo ja saben els valors que reuneix el Sr. Serret. Va néixer a Flix, encara que només hi va viure tres mesos. Es casà el dia 13 de setembre del 1943 amb la Sra. Guadalupe i van tenir tres fills: en Joan , la Immaculada i en Rafel.

Després de venir de Villalba dels Arcs, va exercir de mestre des del curso 62-63 a l’escola Gual Villalbí fins que es va jubilar. Amb gran dedicació i vocació de mestre, fou molt estimat per tothom, tant per part dels companys mestres com també dels pares dels alumnes i persones que el varen tractar. Va dedicar moltes hores a la Parròquia de Sant Josep de Torreforta, i també col·laborà amb el Centre Social, del qual en va ser president, com també formà part del Consell Parroquial durant molts anys. El Sr. Serret va escriure una obra mentre el Rector de la Parròquia fou el P. Francesc Nolla que va servir pels nens de la Primera Comunió que portava per títol “Navidad, Navidad, Navidad”, i qu edes de l’any 1980 es va repetir durant alguns anys. Recordo especialment les aportacions tan assenyades al Consell Parroquial que vaig tenir el goig de poder compartir. Sr. Serret: per molts anys!

Roser Cañellas

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También