Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Els perills del Camí de la Cuixa

Whatsapp

L’altre dia, sense anar més lluny, anant a casa de la meva filla amb cotxe, va anar d’un trist que un autobús que venia de l’Arrabassada, no ens esclafés contra la paret.

Això anant amb cotxe, però i la gent que circula a peu? No ho saben però es juguen la vida! Potser no és una via amb tanta circulació com el carrer Sant Francesc o la Unió, però és igual, al ser de doble direcció i amb una circulació de bus, és perillosíssim.

Jo pregunto: senyors de l’Ajuntament, Urbanisme, Obres Públiques o qui carall sigui el que pugui solucionar el tema. A què esperen per arranjar aquest carrer donant-li la màxima amplada i tenir cura dels vorals? Esperen que hi hagi algun accident mortal?

No crec tan difícil, complicat ni car, resoldre aquesta qüestió d’un camí de només mig quilòmetre. Cents o potser milers de ciutadans que transiten diàriament per aquest indret els ho agrairan.

Pau Odena

(Tarragona)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También