Gràcies

Intentaré treballar per la ciutat de Reus amb la mateixa intensitat que ho he fet fins ara

19 mayo 2017 22:37 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Benvolguts i benvolgudes, el motiu d’aquest escrit és per agrair i fer públic el suport que he rebut durant els tres anys i mig al Govern de la ciutat de Reus, al capdavant de la regidoria de Formació per la Integració. Després que el meu Grup Municipal del Partit Popular, fos expulsat del Govern de Reus, vaig entrar a formar part de l’oposició conjuntament amb els meus companys.

Amb molta il·lusió i esperit de treball vaig iniciar la compromesa tasca de servei, conscient que és així com ha de ser la feina d’un regidor.

La regidoria de Formació per la Integració m’ha donat l’oportunitat d’estar constantment en contacte amb famílies, amb alumnes, amb els centres educatius on he conegut grans professionals que dia rere dia treballen amb esforç per aconseguir no només persones intel·lectuals sinó també joves formats en valors.

Entre altres quefers, he estat regidora de l’Escola d’Adults Marta Mata, on he trobat grans docents i com sempre he dit als mitjans de comunicació, «ha sigut la nineta dels ulls de la regidoria de Formació». Penso que l’Ajuntament ha de dedicar tots els seus esforços en millorar la formació intel·lectual i professional dels seus habitants i d’altres persones que s’apropin a la ciutat per aconseguir una millora formativa.

Ha sigut un honor treballar per la meva ciutat i m’hauria agradat fer-ho fins al final com a regidora de Formació, però he procurat que tots els projectes de la regidoria es poguessin dur a terme.

Dono les gràcies a tots els meus companys de consistori perquè he procurat aprendre d’ells com ho intento fer sempre dels meus alumnes.

Felicito als regidors que han sigut escollits per a representar la ciutat de Reus en els pròxims quatre anys al mateix temps que els desitjo que puguin realitzar una bona feina de servei perquè és el que la nostra societat necessita.

Ara el meu treball no serà dins del consistori però no dubteu que intentaré treballar per la ciutat de Reus amb la mateixa intensitat que ho he fet fins ara.

Gràcies!

Comentarios
Multimedia Diari