Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

´L´escàndol´ Dolors Miquel

Whatsapp

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va declarar que no entén «l’escàndol» que s’ha creat arran de la lectura del poema Mare nostra, de Dolors Miquel, durant l’acte de lliurament dels premis Ciutat de Barcelona al Saló de Cent de l’Ajuntament. Puigdemont va afegir que una de les obligacions de la creativitat «és no deixar indiferent».

El daltabaix del món cultural és indescriptible. El mal gust i el desori estètic hi sembla obligat i a l’ordre del dia. És per això que els mandarins de l’art oficial –subvencionat, altrament no existiria– s’entesten a fer-nos creure que els creadors que s’aixopluguen sota el paraigua del denominat ‘art contemporani’ són d’allò més genials i provocatius... Ben peixats, publicitats i delicadament agombolats, de tant en tant ens bufen un mediàtic foc d’encenalls que ens recomanen d’aplaudir amb entrega i entusiasme si és que no volem quedar com uns ases. Tot i viure al segle XXI encara ens fan combregar amb rodes de molí.

Jordi Pausas

(París)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También