Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Llista unitària 27-S, última oportunitat

Segurament el 27-S serà la nostra darrera oportunitat de construcció nacional

Alfred Pitarch i Garcia

Whatsapp

L’endemà de Sant Pere va tenir lloc el primer ple del nou mandat de l’Ajuntament de Reus, nou perquè és tracta d’un nou curs polític, per res més, perquè realment de nou no va tenir res, el mateix govern, continuïtat i més del mateix amb diferents actors com a adversaris a l’oposició o no. Ara Reus, PP i Ciutadans majoritàriament a favor de les propostes del govern, CUP i PSC en contra i ERC abstenint-se, no fos cas. Per cert, que algú li digui a en Vallès que ja no és el líder de l’oposició, sembla que encara no ho ha assimilat. Un ple on malgrat el govern en minoria de 7 contra 20 es van aprovar un per un tots els punts de l’ordre del dia, curiós, molt curiós, un ple extraordinari on s’aprovaven temes «poc rellevants» com el sou de l’alcalde, dels regidors, les assignacions econòmiques als grups municipals... molt curiós, tots els punts aprovats, en un govern en minoria de 7 contra 20, insisteixo. Esperem que aquesta no sigui la tònica dels plens venidors, ja que de ser així la notícia serà que a Reus resta tot igual i això voldrà dir que Reus no avança, que Reus no es recupera. Des de Llista Unitària seguim treballant per fer un Reus millor dins un nou país i oferim el nostre programa electoral al govern actual de la ciutat i als grups de l’oposició, un programa basat en el rellançament econòmic de la ciutat, la recuperació cultural i la millora dels serveis socials. A Llista Unitària no descansem perquè estem compromesos amb la ciutat i el país, seguirem de molt a prop l’actualitat política local defensant als nostres veïns i centrarem tots els esforços a fer que les eleccions del proper 27 de setembre siguin l’inici d’una vegada per totes del procés d’independència. Ha estat l’actual president de la Generalitat Artur Mas, qui ha proposat, al nostre parer encertadament, una llista única, transversal, com vàrem fer nosaltres fa uns mesos a Reus, una llista única amb un clar objectiu, l’assoliment de la independència d’aquest país deixant de banda personalismes, tacticismes de partit i manipulacions d’històrics polítics que en benefici personal impedeixen l’avenç sobirà del nostre país.

Segurament el 27-S serà la nostra darrera oportunitat de construcció nacional, partits i societat civil hem d’anar tots a una amb un únic objectiu, la independència.

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También