Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Membre fundador de l´Ateneu de Tarragona

Neix al carrer de Maria Cristina. Els primers estudis els fa al Col·legi Saavedra i després entra als Germans de La Salle on cursa comerç

Jordi Morant i Clanxet

Whatsapp

Neix al carrer de Maria Cristina. Els primers estudis els fa al Col·legi Saavedra i després entra als Germans de La Salle on cursa comerç. Treballà a les oficines del garatge Cacharo i després entra com a empleat de banca a la Caixa de Pensions. Primer va a Amposta i acaba sent la testa professional el 1998, jubilant-se després de 40 anys de servei com a oficial superior, sempre a la seu central tarragonina. Les inquietuds filantròpiques fermen el jove. Passa a ser directiu de la Societat Coral L’Àncora i la secció de futbol durant uns vint anys, dedicant-se de ple a la recerca i promoció de nois en les categories infantil i juvenil. Fou directiu del Club Cultural, del Mon Camp Tarragoní i membre fundador de l’Ateneu de Tarragona. Escriu als mitjans de comunicació i emissores de ràdio tarragonines, primer amb Josep M. Tarrasa, per passar després de molts anys a la Cadena Catalana i Onda Cero amb programes cinematogràfics, i conjuntament amb Berbabé col·laboren als mitjans de radiodifusió locals.

El nostre personatge es casà el 1967 amb Soledat Parga i Fortuny i tingué tres fills. Escriu articles i cròniques al Diario Español, escriu als llibrets de les confraries de Setmana Santa, a les entitats de l’Ateneu, del Mon Camp, al Club Maginet, al Sindicat d’Iniciativa i Turisme, i a Crònica Pantallas y Escenarios i altres. Entre les seves publicacions destaca Història del Cinema a Tarragona. El 1962 obté el títol de dibuixant humorístic per l’Acadèmia Ceac.

Tota la seva vida ha col·leccionat i ha fet exposicions sobre cinema, i ha prestat el seu ajut a particulars en temàtica de cinema, còmics i col·leccionisme en general.

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También