Més projectes per a Tarragona

19 mayo 2017 23:34 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Em sembla preciós el projecte de rehabilitar la Via Augusta fins a la Móra. Carrils bici, jardins, zona infantil, mirador de la Savinosa i totes les altres àrees que els ciutadans poguessin gaudir.

Ara bé, tinc un petit dubte; si diuen que aquesta espectacular zona de passeig començaria a la rotonda de la benzinera de la Savinosa ¿com hi arribaríem fins allà, a peu? O potser està pensat més aviat per donar pas de comunicació entre les diferents urbanitzacions?

Imagino que això deu entrar dintre dels pressupostos de la Generalitat, perquè em fa l’efecte, segons diuen, que Tarragona està més que endeutada, amb el pàrquing Jaume I.

També hi ha pendent, suposo que ha d’arribar de Madrid, alguna remesa per destruir la plataforma del Miracle que causa una certa angúnia a tothom. I finalment, els Jocs del 2017 ja deuen tenir en lloc segur els milions necessaris per emprendre les obres d’obligada execució.

Si rehabilitessin el Banc d’Espanya, el podrien convertir en l’aparador, on tots els ciutadans i visitants, es podrien informar de tots els fantàstics projectes que tenim sempre preparats. Ara bé, veure’ls fets, ja són figues d’un altre paner.

Molta sort.

M. Elisa Aragonés Domènech

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari